Jahjaga: “Ta pastrojmë Kosovën – si tërë Bota… “


Publication: 
RTV21
Country: 
Kosovo
Description: 
Iniciativa e 24 majit, me moton “Ta pastrojmë Kosovën” ka bashkuar krerët më të lartë të shtetit, si dhe ata të opozitës. Ata e kanë cilësuar këtë aksion që sot mbahet në mbarë Kosovën, si një gjest shumë të mirë, e i cili, sipas tyre, do të duhej të vazhdonte edhe në të ardhmen në mënyrë që të kemi një ambient të pastër edhe pas kësaj date.